1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Most már biztos...

2015.02.06. 

Fodrászoknál, kozmetikusoknál és taxisoknál is bevezetik az online pénztárgépek használatát. Már csak a határidőre várunk.

Amennyiben megjelenik a rendelet 50.000 szolgáltatónak lesz kötelező az online pénztárgépek használata. Előfordulhat, hogy egy szalonban akár 10-12 pénztárgépet is használhatnak egyszerre (vállalkozók számától függően), hisz az online pénztárgépek még nem teszik lehetővé, hogy egy pénztárgépet több felhasználó egyszerre használjon. A pénztárgépre kötelezettek köre, tehát nem csak azon vállalkozók számával bővül, akik termékeket értékesítenek (hisz azoknak eddig is kellett pénztárgép), hanem a jogszabály meghozatalával már azokra kell gondolnunk, akik szolgálatatást nyújtanak.
Az MPSZ-en (Magyar Pénztárgép Szövetség) keresztül a piac képviselői kérték az NGM-et, hogy vonják be őket a rendelet előkészítésébe. A kormány most nyitott a szakmai vélemények meghallgatására, elkerülve ezáltal a korábbi időszak hibáit.

Forrás: vg.hu

Kiemelt termékek

Legfrissebb hírek

Ne béreljen, vásároljon

Kiszámolta már, hogy a bérlés tényleg megéri-e Önnek?

Kiemelt ajánlatunk

Új vállalkozásához szükséges online pénztárgép? Esetleg meghibásodott régi készüléke?

Nézze meg kínálatunkat, vagy érdeklődjön telefonon akciós ajánlatainkról!

Online pénztárgépek részletre
Online pénztárgépek részletre!Részletfizetés: 13.800 Ft+áfa/hó, 12 hónapos futamidővelVásárlás előtt érdeklődjön új online pénztárgép akciónkról (06 30 409 2633;...