1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

POS Terminál

Mi az a POS terminál? Érintőképernyős, érintéses fizetésre képes terminál, ami a kártyaelfogadáson kívül egyéb funkciókkal is bír.


POS Terminál

Fizetési pontról, amit tudni kell:

A Fizetési Pont szolgáltatás két technikai eszközön alapul: a modern fizetési kártyákon levő chip kiterjesztett használatán és az intelligens POS (POI) terminálok rendkívül széles körű hozzáférhetőségén. A Fizetési Pont szolgáltatás igazi megoldást jelenthet a szolgáltatói díjfizetés modernizációjában, emellett a lakosság számára még számtalan extra lehetőséget biztosít kényelmesen és egy helyen, a lakó- vagy munkahely közvetlen közelében.

A saját fejlesztésű rendszerrel és legmodernebb technikával rendelkező, érintésmentes terminálunkon számtalan aktivitás kezdeményezhető a kártyás vásárláson túl. Alkalmas telefonkártya feltöltésre, futtatható rajta bármilyen loyalty program, vásárlói klub program; közlekedési bérletet, jegyet lehet rajta vásárolni; alkalmas csekkek befizetésére és még számos, a hétköznapi ügyeink elintézését könnyítő funkció lesz rajta elérhető.

A POI Terminál üzemeltetésével a kisbolti, szolgáltatói szektor szereplői egy új értékteremtő szolgáltatáshoz juthatnak, amely funkciójában többet tud nyújtani, mint az eddig elérhető fizetési megoldások. Miközben a vevő szokásos vásárlását intézi, befizetheti az aktuális közüzemi díjakat, vagy feltöltheti telefonegyenlegét. Ezzel az üzlet tulajdonosának bevétele keletkezik, ráadásul bankkártya-elfogadó hellyé is vált.

Bővebb információért hívja a +36 61 260 0502-es vagy a +36 30 409 2633-as telefonszámot!

Kiemelt termékek

Legfrissebb hírek

Ne béreljen, vásároljon

Kiszámolta már, hogy a bérlés tényleg megéri-e Önnek?

Kiemelt ajánlatunk

Új vállalkozásához szükséges online pénztárgép? Esetleg meghibásodott régi készüléke?

Nézze meg kínálatunkat, vagy érdeklődjön telefonon akciós ajánlatainkról!

Online pénztárgépek részletre
Online pénztárgépek részletre!Részletfizetés: 13.800 Ft+áfa/hó, 12 hónapos futamidővelVásárlás előtt érdeklődjön új online pénztárgép akciónkról (06 30 409 2633;...