1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Online pénztárgépek

Online pénztárgépek - Leírás

Nem tudja még milyen online pénztárgépet szeretne?

Széles választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy a pénztárgép használatra kötelezettek megtalálják a kereskedelmi egységük számára az ideális online pénztárgépet. Az online pénztárgépeket éves felülvizsgálat alá kell vonni, melyet pénztárgép szervizünk (a nemzeti adó- és vámhivatal által kiadott) műszerész igazolvánnyal rendelkező kollégái végeznek el.

A pénztárgép használata közben, a nav szerverével kommunikál, így minden esetben ellenőriznünk kell ennek megfelelő működését is, ezért is fontos, hogy a vásárlástól számított egy éven belül el legyen végezve a felülvizsgálat.

Cégünk kínálatában nem csak új, nav engedélyes pénztárgépek szerepelnek, hanem foglalkozunk pénztárgép bérléssel, használt átírásával, használt felvásárlásával, használt üzembe helyezésével és lehetőséget nyújtunk pénztárgép részletre történő kifizetésére is.

Online pénztárgépet kell használnia több szolgáltató szektornak 2018. január 1-jétől, melyek közé tartoznak a taxisok is. Számukra kötelező a hordozható online pénztárgép. A legnépszerűbb gyártók márkáival találkozhat kínálatunkban, melyek között gyors és nagy teljesítményű készülékek szerepelnek. Fiscat iPalm, Fiscat Neon+, Sam4s NR-300, Cashcube light, Cashcube Mini, Cashcube pro, Datecs DP-25, Datecs DP-45, Micra Sento light legkedveltebb online pénztárgépek közül válogathat.

Amennyiben Önnek olcsó pénztárgépre van szüksége, esetleg használt pénztárgépe eladóvá vált és nem tudja hogyan tovább, keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk: +36 30 409 2633 vagy +36 1 260 0502

Szűrés - Online pénztárgépek