1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Motorola DS3508 ipari vonalkód olvasó 

Motorola DS3508 ipari vonalkód olvasó 
Motorola DS3508 ipari vonalkód olvasó 
Gyártó:
Elérhetőség:
Rendelhető
Szállítás várható ideje:
2024. április 17 - 21.

Motorola DS3508 ipari vonalkód olvasó A Motorola cég Symbol DS3508 típusa, a sikeres DS3408 vonalkód olvasó utódja. A DS3508 sorozat három féle eszközből áll, melyek képesek nehéz ipari környezetben is kimagasló teljesítményt nyújtani.

A készülék nagy teljesítményű szenzora segítségével rendkívül gyorsan és pontosan képes az 1D és 2D kódok, valamint -a DP modell esetében- a DPM (Direct Part Marking) és az IUID kódok olvasására is. A sorozat tagjait kifejezetten a nagy olvasási sebességet igénylő alkalmazásokhoz fejlesztették ki. A beépített CMOS szenzor segítségével az átlagos olvasóknál lényegesen nagyobb sebesség érhető el.

A készülékek 624 MHz es processzora néhány ezred másodperc alatt képes a beérkezett 1D és 2D kódok feldolgozására, lehetővé téve másodpercenként akár 60 felvétel készítését is. Az eszköz kiemelkedő tulajdonsága az irány független olvasás, így nincs szükség sem a lézer vonal, sem a vonalkód forgatására, ily módon további értékes idő nyerhető. DS3508 főbb tulajdonságok 1D és 2D vonalkódok olvasása, a készülék képes minden ipari szabvány kód olvasására

Nagy teljesítményű 624 MHz processzor, gyors beolvasási sebesség Lézeres célkereszt, amely nem csak a pontos célzást segíti, hanem ergonómiailag is megkönnyíti a felhasználó munkáját. IUID kódok olvasása (csak a DPM modell) Nagy felbontású vonalkódok olvasása (HD modell) DPM kódok olvasása Nagy fényerejű lézeres célzó pont segíti az olvasást még erős napfényben is Irány független olvasás 1D és 2D kódok esetén egyaránt Robosztus ipari kivitel, akár 2m magasról többször leejthető kemény felületre IP65 tokozás: védelem a fröccsenő víz és a por ellen 3 év kiterjesztett jótállás Ipari környezet

A készülék ütésálló, ergonomikus tokozása nagy segítséget jelent a mindennapi munkában. Semmi gondot nem jelent a párás környezet, a rázkódás és a por, ahogy az sem, ha netán leejtik. Zajos, rosszul megvilágított munkahelyeken igen előnyös, hogy a sikeres leolvasást jól látható LED fény, a nyélbe épített rezgő visszajelző és szabályozható hangerejű csipogó is megerősíti. Képalkotás – fényképkészítés A DS3508-as készülékek nem csak vonalkódokhoz használhatók, hanem képesek VGA (640x480) felbontású, fekete-fehér állókép készítésére is, 256 szürkeárnyalatban.

Az egyetlen gombnyomásra elkészülő fénykép tömörítése és adatátvitele a HOST rendszer felé az olvasóban állítható be. Termékskála A sorozat három modellje a legtöbb ipari alkalmazásban igen jól alkalmazható. DS3508-SR: 1D, 2D vonalkód olvasás állóképkészítéssel kombinálva. A DS3508SR jól alkalmazható a legtöbb alkalmazásban a legváltozatosabb környezeti feltételek között is. Nagy sebességgel képes 1D és 2D kódok és fotók olvasására és biztonságos továbbítására. DS3508-HD: még széleskörűbb alkalmazási lehetőségek A HD sorozat ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a DS3508SR, ráadásul képes még az igen kicsi, sűrű és nehezen olvasható 2D kódok biztonságos szkennelésére is. Az eszköznek nem okoz gondot, ha apró alkatrészek még apróbb kódjait kell leolvasni. DS3508-DP: Átfogó megoldás 1D, 2D valamint DPM és IUID kódok olvasására. Ez az eszköz egyesíti magában a 3508-SR és 3508-HD funkcionalitását, a DPM és IUID kódok automatikus felismerésével, olvasásával és továbbításával.

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
RosszKitűnő
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha
Ár:
124 000 Ft+ ÁFA
(Bruttó: 157 480 Ft)

Utoljára megnézett termékek