1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Bérelhető online pénztárgépek

Bérelhető online pénztárgépek
Bérelhető online pénztárgépek
Bérelhető online pénztárgépek
Bérelhető online pénztárgépek
Bérelhető online pénztárgépek
Szezonális időszakban van csak szüksége online pénztárgépre?
Béreljen nálunk!
Elérhetőség:
Rendelhető


Online pénztárgép bérlése: 6.000Ft+áfa/hó
Amennyiben most induló vállalkozáshoz, illetve csak szezonálisan szeretné használni az online pénztárgépet, nem szükséges vásárolnia, hiszen online pénztárgép bérlési lehetőséget is kínálunk Önnek! Pénztárgép bérlést csak szezonális, illetve rövid távú időszakra ajánljuk!

Aktuális készleten lévő, bérelhető online pénztárgépek felől érdeklődjön telefonon: 06 1 260 0502  +36 30 409 2633

Online pénztárgép bérléséhez szükséges dokumentumok:

 • aláírási címpéldány (cég esetén)
 • vállalkozói igazolvány/igazolás ( egyéni vállalkozó esetén)
 • személyi igazolvány
 • NAV-tól kapott üzembe helyezési kód

Bérlési ajánlatunk költségei:

 • 6.000Ft+áfa/hó/pénztárgép
 • 1.500Ft+áfa/hó/pénztárgép (mobil-szolgáltató felé, a pénztárgépben levő SIM-kártya díja, amely biztosítja az adatkapcsolatot a NAV felé.)
 • 15.000Ft+áfa egyszeri, online pénztárgép üzembe helyezési díja
 • 40.000Ft+áfa/gép letét, melyet a bérlés befejeztével, a pénztárgép sérülésmentes visszaszolgáltatása után, visszafizetünk Önnek.

Ezzel az ajánlattal jelentősen lecsökkenti kiadásait a pénztárgép vásárláshoz képest. Fáradjon be üzletünkbe vagy rendelje meg e-mailben a bérelni kívánt pénztárgépet előzetes egyeztetés után. 

A szükséges dokumentumok bemutatásával, illetve a NAV által kibocsátott üzembe helyezési kód segítségével rövid időn belül beüzemeljük online pénztárgépét, melyet cégünk webáruházából is megrendelhet, a gyorsabb kiszolgálás érdekében!

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy csak bérelni szeretne online pénztárgépet vagy nem tudja, hogy melyik lehetőség az Önnek legmegfelelőbb hívja irodánkat, hogy bővebb felvilágosítást kapjon.

Érdeklődjön telefonon, egyszeri kifizetésű új gép akciónkról is: +36 1 260 0502 vagy +36 30 409 2633

Abban az esetben, ha nem szeretne vagy még nem teheti meg, hogy új készüléket vásároljon, érdemes számításba venni azokat a lehetőségeket, melyeket az online pénztárgép bérlés kínál! Az online pénztárgép bérlést kedvező árak mellett veheti igénybe! 

Előnye, hogy azok a vállalkozások is hozzáférhetnek, melyek még csak most kezdték meg indulásukat, illetve amelyek nem tudnák biztosítani az új berendezés megvásárlását. Így az online kassza bérbeadása az Ön részére egy kedvező ajánlat lehet. Kedvező havidíjak mellett veheti igénybe a szolgáltatást, amely olyan mintha részletre vásárolna, mégis rövid távon megéri Önnek.  Ajánlatunkban minőségi pénztárgépeket kínálunk, többféle üzleti tevékenységnek és a mindenkori igényeknek megfelelően! 

Az online pénztárgépek bérléséhez a NAV által hitelesített készülékeket biztosítjuk, amelyek minden követelménynek megfelelnek és melyek eléréséhez mindössze néhány dokumentumra van szükség! A webáruház által könnyedén intézheti a megrendelést otthonából vagy irodájából, melyhez tanácsadással is szolgálunk igény szerint, hogy megtalálhassa azt a típust, mely a leginkább megfelel az Ön által támasztott elvárásoknak. A funkciókat tekintve is széles a választék, ezért biztos lehet benne, hogy talál olyan készüléket, ami eleget tesz elvárásainak.

A kisebb vállalkozások számára ajánljuk azon kedvező lehetőségeket, melyeket akár időszakosan is igénybe lehet venni, kedvező feltételek mellett. Amennyiben rövidebb időtartamra szeretne online pénztárgép bérlést igényelni, akkor is állnak rendelkezésére, hiszen a nyári, téli, illetve fesztivál szezonra különleges ajánlatokat biztosítunk az érdeklődőknek, akik néhány hétre, hónapra is elérhetik a bérlést. Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Veszprém, Budapest, mindegy, hogy hol szeretné használni online pénztárgépét. Nincs szükség internetre hozzá, hisz ezek a készülékek egy sim kártyán keresztül, mobil adatforgalommal működnek.

Több okból is dönthet úgy, hogy a kényelmesebb megoldást választja és az online pénztárgép bérlése mellett határoz. Ha minőségi ajánlatok érdeklik, hívja irodánkat és a bérlési lehetőség mellett érdeklődjön akciós, új gép ajánlatunk felől is! 

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
RosszKitűnő
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha
Ajánlatunkért érdeklődjön!

Mi a teendő, hogy online pénztárgépet tudjon vásárolni?

1. lépés Üzembe helyezési kód igénylése

NAV-tól igényelje meg az üzembehelyezési kódot.Ügyfélkapun keresztül a PTGREG nevű dokumentumot kell kitöltve elküldenie a NAV-nak. A NAV 5 napon belül megküldi Önnek a pénztárgépéhez szükséges üzembehelyzési kódot. Javasoljuk, kérje könyvelője segítségét.

2. lépés Online pénztárgép kiválasztása

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb online pénztárgépet weboldalunkon és rendelje meg. Amennyiben szakmai tanácsunkra van szüksége a megrendelni kívánt online pénztárgép kiválasztásában, úgy hívja irodánkat a +36 1 260 0502-es telefonszámon és kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseire.

3.lépés Online pénztárgép átvétele

A megrendelt online pénztárgépet átveheti személyesen Ön vagy Meghatalmazottja üzletünkben (Budapest, Halom utca 16/a- az Éles saroktól két percre). A megrendelt online pénztárgép mellé kap egy egyszerűsített kezelési útmutatót, így könnyedén elsajátíthatja használatát.

Ha a személyes átvételt választja, kérjük, jelentkezzen be hozzánk telefonon, a +36 1 260 0502-es telefonszámon, hogy elkerülje a várakozást. Az online pénztárgép megszemélyesítési ideje maximum fél órát vesz igénybe.

Meghatalmazás (amennyiben mégsem tud személyesen befáradni üzletünkbe, úgy meghatalmazottja is átveheti online pénztárgépét.)

Meghatalmazás letöltése

Az online pénztárgép átvételhez szükség dokumentumok:

Ha Ön Egyéni vállalkozó:

 • Vállalkozói igazolvány, vagy igazolás
 • Személyi igazolvány
 • NAV-tól kapott 16 számjegyű üzembehelyezési kód (vonalkód), melyet ügyfélkapun keresztül a PTGREG adatlapon igényelt meg


Ha Ön Gazdasági társaságot vezet:

 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat
 • Személyi igazolvány
 • NAV-tól kapott 16 számjegyű üzembehelyezési kód (vonalkód), melyet ügyfélkapun keresztül a PTGREG adatlapon igényelt meg

Utoljára megnézett termékek

Bérelhető online pénztárgépek
Ajánlatunkért érdeklődjön!