1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Online pénztárgépek szakemberek ajánlásával

Leírás

Amikor online pénztárgépet szeretne vásárolni több kérdés is felmerülhet, így sikerül saját magát elbizonytalanítania. De ezért vagyunk mi, hogy a segítségére legyünk online pénztárgépe vásárlásakor. 

Nézzük meg milyen szempontokat kell figyelembe vennie, hogy a megfelelő online pénztárgép kerüljön újonnan nyíló üzletébe:

  • A legfontosabb, hogy hol szeretné használni az online pénztárgépet?

Online pénztárgépünket használhatja fix telephelyen, változó telephelyen és mozgó szolgáltatóhelyen is. Mozgó szolgáltató illetve változó telephelyen csak GPS-szel ellátott online pénztárgép használható! GPS-szel ellátott online pénztárgép

  • Milyen típusú vállalkozása? Tehát kis-, közepes-, vagy nagy forgalmú üzletnek gondolja?

Hogy honnan tudom mi számít kis- és mi számít nagy forgalomnak? Egy ruházati bolt, vagy ehhez hasonló üzletek, napi 50 vevőnél többet valószínűleg nem fognak kiszolgálni, ők a kis forgalmú üzletek, egy zöldséges akár napi 2-300 vevőt is kiszolgálhat, ez közepes forgalmú üzletnek felel meg, míg az élelmiszerüzletek vagy éttermek napi több ezer blokkot is kiállíthatnak online pénztárgépükkel, őket már nagy forgalmú vállalkozásnak nevezzük. 

Tekintse meg új online pénztárgépeinket itt: új online pénztárgépek

  • Ebből adódóan következik, hogy saccoljuk meg, hogy napi hány nyugtát fog kiállítani online pénztárgépével? 

Az online pénztárgéppel való blokkolás napi mennyiségét is szükséges figyelembe vennünk mindenképpen. Általában egy vevő egy nyugtát jelent. De nem mindegy, hogy 1-2 tétel vagy esetleg 30-40 tétel szerepel az adott nyugtán. 

  • Fontos szempont, hogy rövid vagy hosszú távon szeretné használni online pénztárgépét? 

Lehetséges, hogy csak rendezvényeken, évente 1-2 napot vagy hetet használná online pénztárgépét, így felesleges az év többi napján a polcon tárolnia, biztosítania az áramellátást és fizetnie a SIM kártya díját. Ebben az esetben ajánlani fogjuk az online pénztárgép bérlését.  Bérléssel kapcsolatos információkat tekintse meg itt: online pénztárgépek bérlése vagy érdeklődjön telefonon: +361 260 0502

  • Amit még tudnunk kell, hogy mennyi pénzt szán az online pénztárgép vásárlására?

Új online pénztárgép vásárlásakor mindenképpen keresse akciónkat, hisz folyamatos lehetőségeket biztosítunk leendő Ügyfeleink részére. Új pénztárgép vásárlásakor a beüzemeléstől számított egy éven belül szükséges az online kassza kötelező felülvizsgálata és egy év jótállást vállalunk rá. új online pénztárgépek

A használt pénztárgép persze olcsóbb, de nincs jótállás rá és fél éven belül aktuális a felülvizsgálata. Ezek alapján mérlegeljen!

Használt pénztárgépekről bővebb információt itt olvashat: használt online pénztárgépek

Aktuális készleten lévő használt pénztárgépekről érdeklődjön telefonon: +36304092633

Termékek

AKCIÓ
-30%Fiscat iPalm GPS

Kis- és közepes forgalmú üzletek, taxisok számára ajánljuk

120 900 Ft 84 900 Ft+ ÁFA
1 - 1 / 1 termék

Szűrés - Online pénztárgépek szakemberek ajánlásával