1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Online pénztárgépek szervizelése

Online pénztárgépek szervizelése

FONTOS!

Online pénztárgép vásárlásánál figyeljen arra, hogy olyan helyről vásároljon, ahol a későbbiek folyamán biztosítani tudják Önnek az esetleges meghibásodásokkal kapcsolatos szervizelést, karbantartást illetve az Adóhatóság által előírt kötelező éves felülvizsgálatot. A választott szerviznek a NAV nyilvántartásában szerepelnie kell, műszerészeinek pedig az Adóhatóság által kiadott műszerész igazolvánnyal és plombanyomóval kell rendelkezniük. Ha mégis olyan helyről vásárol, ahol a fent leírtakat nem tudják biztosítani vagy nincs megelégedve, akkor kérjen ajánlatot tőlünk a +36 1 260 0502-es telefonszámon.

Szervizünk a NAV által nyilván van tartva, műszerészeink pedig az Adóhatóság által kiadott, műszerész igazolvánnyal és plombanyomóval rendelkeznek!

Online pénztárgép szervizünk országosan lefedett szervízhálózata vállalja az új és használt online pénztárgépekkel kapcsolatos szervizelési, karbantartási és a NAV által előírt éves kötelező felülvizsgálatokat! Ne felejtse el online pénztárgépe felülvizsgálatát. Gépnaplójában megtalálja a beüzemelés időpontját, melytől számítva 365 napon belül kell elvégeztetnie a kötelező éves felülvizsgálatot. Ha már volt felülvizsgálata, akkor annak a dátumától kiindulva nézzük a 365napot. Amennyiben ezt nem csináltatja meg, vagy késik ennek vizsgálatával a NAV szankcionálhatja érte.

Amennyiben van már online pénztárgépe, de még nincs beüzemelve, esetleg egyéb okok miatt szervizt szeretne váltani, úgy ezekben az esetekben is a segítségére tudunk lenni. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező műszerészeinkkel segítjük az Ön munkáját akár telefonon vagy személyesen!

Szezonális időszakban szervizünk biztosítja a Balaton környéki szervizelést is, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére, rendkívüli esetekben akár a nap 24 órájában is!

Érdeklődjön telefonon a +36 30 409 2633-as telefonszámon!


Szervizünk az online pénztárgépeken felül vállalja nyomtatók és mérlegek teljes körű szervizelését, illetve mérlegek hitelesítését is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Kiemelt termékek

Legfrissebb hírek

Ne béreljen, vásároljon

Kiszámolta már, hogy a bérlés tényleg megéri-e Önnek?

Kiemelt ajánlatunk

Új vállalkozásához szükséges online pénztárgép? Esetleg meghibásodott régi készüléke?

Nézze meg kínálatunkat, vagy érdeklődjön telefonon akciós ajánlatainkról!

Online pénztárgépek részletre
Online pénztárgépek részletre!Részletfizetés: 13.800 Ft+áfa/hó, 12 hónapos futamidővelVásárlás előtt érdeklődjön új online pénztárgép akciónkról (06 30 409 2633;...