1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Kampányaink

Kicsit rólunk....

Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ahol képzett műszerészeinkkel segítjük ügyfeleink munkáját. Ügyfélkörünk mára már elérte a több ezres darabszámot és büszkék vagyunk arra, hogy pozitív visszajelzéseket kapunk tőlük munkánkért. Legfőbb profilunk pénztárgépek, mérlegek, programok értékesítése és szervizelése. Kínálatunkban megtalál minden olyan eszközt és szolgáltatást, amelyek megkönnyítik vállalkozása biztonságát, átláthatóságát és könnyen kezelhetőségét mindent, ami a pénztárgépéhez szükséges.

Szervizünk a NAV által nyilván van tartva, műszerészeink pedig a NAV által kiadott plombanyomóval és műszerész igazolvánnyal rendelkeznek! Sikereinket a munkához való rugalmas, precíz és fáradhatatlan jelzők garantálják!

halompenztargep.hu - Minden, ami online pénztárgép!

Édes Élet napi nyereményjáték
2014.08.29.

Édes Élet napi nyereményjáték


2014. augusztus 25-29-ig a TV2 Édes Élet napi nyereményjátékában vettünk részt, ahol napi nyeremény felajánlásunk egy 16GB-os pendrive volt céges logónkkal és weboldal címünkkel ellátva.

Napi nyereményjátékunk egyik nyertese Zsuzsa, akinek nagy örömet okoztunk, hisz nagy hasznát vette elmondása szerint nyereményének, a pendrive-nak.
Vele együtt örülünk, hisz nincs is annál jobb dolog, mint mikor másokat boldoggá tudunk tenni! Ezúton is köszönjük neki játékunkban való részvételét és a fényképet!


Zsuzsa


2014. szeptember 15-19-ig az M2 híradó előtt leszünk láthatóak egy rövid kis bemutatkozó reklám filmmel, hogy kik is vagyunk mi és mindezt hol tesszük!