1102 Budapest, Halom utca 16/A.+36 1 260 0502+36 30 409 2633

Állami támogatást vehetnek igénybe...

2015.04.30. 

Állami támogatást vehetnek igénybe azoknak az ágazatoknak a vállalkozásai, amelyekre hamarosan kiterjesztik az online pénztárgépek használatának kötelezettségét. Az egyeztetés időszaka még tart, a nyitott kérdések tisztázása után az új szabályok hamar megjelenhetnek- írja a Napi Gazdaság.

Állami támogatást kaphatnak azok a vállalkozások is, amelyeket hamarosan arra kötelez a jogszabály, hogy online pénztárgépet vásároljanak meg. A nemzetgazdasági tárca adóügyi helyettes államtitkára Pankucsi Zoltán elmondása szerint eddig nagyjából kétszázezer új típusú gépet helyeztek üzembe a kereskedelemben és a vendéglátásban. A kötelezettek köre bővülni fog, a jövőben – a tervek szerint – ilyen készülékeket kell használniuk a taxisoknak, a fodrászoknak, a műkörömépítőknek, a kozmetikusoknak, az állatorvosoknak, a fényképészeknek és az edzőtermek üzemeltetőinek is.

Jelenleg az egyeztetés időszaka tart, az új rendelkezések csak akkor léphetnek életbe, ha mindenki felkészült az előírások végrehajtására – mondta a helyettes államtitkár.

Forrás: napigazdasag.hu

Kiemelt termékek

TOUCH-BEE csomag
109 900 Ft+ ÁFA

Legfrissebb hírek

Ne béreljen, vásároljon

Kiszámolta már, hogy a bérlés tényleg megéri-e Önnek?

Kiemelt ajánlatunk

Új vállalkozásához szükséges online pénztárgép? Esetleg meghibásodott régi készüléke?

Nézze meg kínálatunkat, vagy érdeklődjön telefonon akciós ajánlatainkról!

Online pénztárgépek részletre
Online pénztárgépek részletre!Részletfizetés: 13.800 Ft+áfa/hó, 12 hónapos futamidővelVásárlás előtt érdeklődjön új online pénztárgép akciónkról (06 30 409 2633;...