Google ADS

AP CASH CENTRUM KFT | 1102 BUDAPEST HALOM U.16/A. | TEL:+36 1 260 0502 | halompenztargep@gmail.com

AP Cash Centrum Kft
Szolgáltatóknak
Regisztráció

Online pénztárgépek

Színvonalas, mégis olcsó online pénztárgépet keres?

A legjobb helyen jár, ugyanis széles választékunkban különböző kategóriákat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja kereskedelmi egysége számára ideális online pénztárgépet. A legnépszerűbb gyártók márkáival találkozhat a kínálatban, melyek között gyors és nagy teljesítményű készülékek szerepelnek. Kedvezőbb áron vásárolhat, ha igénybe veszi a NAV által biztosított kedvezményt, mely minden tartozásmentes vállalkozást érint!

Programozható online pénztárgépek is elérhetők, melyek esetében a további kedvező tulajdonságok miatt könnyebb kezelésre számíthat. A külső és belső tulajdonságokat illetően, széles választék vár minden érdeklődőt, mely leegyszerűsíti az Önnek megfelelő online pénztárgép kiválasztását. Egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen, hogy annak méretéhez és ügyfélköréhez mérten, minőségben is hasonló színvonalat képviseljen pénztárgépe, melyet különböző kiegészítő programokkal még könnyebben kezelhetővé és átláthatóbbá tehet. Ha szeretne egyszerre számlázni és készletet kezelni, tekintse meg lehetőségeit!

Szezonális időszakban, cégünk vállalja balatoni online pénztárgépek szervizelését is, bármilyen probléma esetén forduljanak bizalommal hozzánk, hiszen a nap 24 órájában rendelkezésre áll műszerész kollégánk, aki rendkívüli esetekben is készséggel segít!