Symbol DS6878-HDSR vezeték nélküli digitális vonalkód olvasó - Halompénztárgép Webáruház

Symbol DS6878-HDSR vezeték nélküli digitális vonalkód olvasó
Symbol DS6878-HDSR vezeték nélküli digitális vonalkód olvasó
Ár:153 000 Ft+ ÁFA
Gyártó:
Szállítás várható ideje:
2024. június 20 - 24.

Leírás

Symbol DS6878-HD/SR vezeték nélküli digitális vonalkód olvasó A Motorola cég Symbol DS6878 típusa, a cég első nem ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkód olvasója, melyben már megtalálható a forradalmian új, kiváló minőségű SE4500-as 2 dimenziós szkenner egység is. Az DS6878 2D olvasási sebességben jelenleg a legjobb teljesítményt nyújtja.

A tovább fejlesztett Picklist szedési lista üzemmódban a lézeres vonalkód olvasóknál is jobban használható, a célzó keresztet elegendő csak a kódra helyezni és máris megtörtént a beolvasás. A Multicode üzemmódban az eszköz egyszerre több előre meghatározott helyzetű és típusú kódot is be tud olvasni egyetlen gombnyomásra. Mobiltelefon üzemmódban az olvasó az alacsonyabb kontrasztú kijelzőkről is be tudja olvasni a vonalkódot, vagy az előbb említett Multicode módot használva akár több kódot is képes felismerni egyszerre.

A rossz minőségű, sérült egydimenziós kódok esetén pedig jó szolgálatot tesz a beállítható Fuzzy üzemmód. A DS6878 két változatban rendelhető: normál SR és a nagyfelbontású HD (kis méretű, apróbb kódokhoz) rendelhető. Nagy teljesítmény- fokozott produktivitás A sorozat tagjait kifejezetten a nagy olvasási sebességet igénylő alkalmazásokhoz fejlesztették ki. A beépített CMOS szenzor segítségével az átlagos olvasóknál lényegesen nagyobb sebesség érhető el. A készülékek 624 MHz es processzora néhány ezred másodperc alatt képes a beérkezett 1D és 2D kódok feldolgozására, lehetővé téve másodpercenként akár 60 felvétel készítését is.

Az eszköz kiemelkedő tulajdonsága az irányfüggetlen olvasás, így nincs szükség sem a lézer vonal, sem a vonalkód forgatására, ily módon további értékes idő nyerhető. Képalkotás - fényképkészítés A DS6878-HD és SR készülékek nem csak vonalkódokhoz használhatók, hanem képesek VGA (640x480) felbontású, fekete-fehér állókép készítésére is, 256 szürkeárnyalatban. Az egyetlen gombnyomásra elkészülő fénykép tömörítése és adatátvitele a HOST rendszer felé az olvasóban állítható be. A DS6878 az első Symbol olvasó, amely a vonalkódok olvasása mellett képes az optikai karakterfelismerésre (OCR), vagyis írott szövegek digitalizálására is. A DS6878 az alábbi területeken használható: Kiskereskedelmi egységekben Elosztó központokban és raktárakban Személyi azonosító kártyák olvasása Gyógyszertári alkalmazásokban