Google ADS

AP CASH CENTRUM KFT | 1102 BUDAPEST HALOM U.16/A. | TEL:+36 1 260 0502 | halompenztargep@gmail.com

AP Cash Centrum Kft
Szolgáltatóknak
Regisztráció

POS Terminál

 Fizetési pontról, amit tudni kell:

     A Fizetési Pont szolgáltatás két technikai eszközön alapul: a modern fizetési kártyákon levő chip kiterjesztett használatán  és az intelligens POS (POI) terminálok rendkívül széles körű hozzáférhetőségén. A Fizetési Pont szolgáltatás igazi megoldást jelenthet a szolgáltatói díjfizetés modernizációjában, emellett a lakosság számára még számtalan extra lehetőséget biztosít kényelmesen és egy helyen, a lakó- vagy munkahely közvetlen közelében.   

     A saját fejlesztésű rendszerrel és legmodernebb technikával rendelkező, érintésmentes terminálunkon számtalan aktivitás kezdeményezhető a kártyás vásárláson túl. Alkalmas telefonkártya feltöltésre, futtatható rajta bármilyen loyalty program, vásárlói klub program; közlekedési bérletet, jegyet lehet rajta vásárolni; alkalmas csekkek befizetésére és még számos, a hétköznapi ügyeink elintézését könnyítő funkció lesz rajta elérhető.                                            

     A POI Terminál üzemeltetésével a kisbolti, szolgáltatói szektor szereplői egy új értékteremtő szolgáltatáshoz juthatnak, amely funkciójában többet tud nyújtani, mint az eddig elérhető fizetési megoldások. Miközben a vevő szokásos vásárlását intézi, befizetheti az aktuális közüzemi díjakat, vagy feltöltheti telefonegyenlegét. Ezzel az üzlet tulajdonosának bevétele keletkezik, ráadásul bankkártya-elfogadó hellyé is vált.

Bővebb információért hívja a 061 260 0502-es vagy a 06 30 409 2633-as telefonszámot!