AP CASH CENTRUM KFT | 1102 BUDAPEST HALOM U.16/A. | TEL:+36 1 260 0502 | halompenztargep@gmail.com

AP Cash Centrum Kft

Már

Kedvező ajánlat!
Ár: 99900 Ft + ÁFA
Akciós ár: 89900 Ft + ÁFA

Értékelés:


Ne béreljen, vásároljon!

Szó szerint már a csapból is az online pénztárgépek bérlése folyik! De valóban ez a legkedvezőbb ajánlat? Valóban ez az Önnek legmegfelelőbb? Valóban kiszámolta már, hogy a bérlés tényleg megéri?
Ne hagyja becsapni magát! Az egyszeri vissza nem térítendő díj csak a kezdet. Nem csak ki fogja fizetni az online pénztárgép teljes vételárát, hanem még többet is!
Ha úgy dönt, hogy nyit egy üzletet, fog adni magának egy évet, (de adjon csak felet), hogy beindítsa és megélhetését biztosító vállalkozássá fejlessze azt. Jól hangzik, hogy a kezdő befizetés százezer forint alatt van (egy kicsivel), de pillanatok alatt kifizeti a teljes vételárát (és még többet is).
Ésszerűbb új vagy használt online pénztárgépet vásárolnia és amit bérlésre költene most azt költheti másra! A bérlés egy aktuális rossz választás ugyanolyan, mint a hitel, ne ugorjon fejest bele!

Nézze meg online pénztárgép kínálatunkat ITT
vagy hívja fel irodánkat a 061 260 0502-es telefonszámon és érdeklődjön készleten lévő aktuális használt online pénztárgép kínálatunkról illetve bérlési információinkról.


Amennyiben kérdése van keressen bennünket bizalommal: 06 30 409 2633


Bruttó: 114.173 Ft