Google ADS

AP CASH CENTRUM KFT | 1102 BUDAPEST HALOM U.16/A. | TEL:+36 1 260 0502 | halompenztargep@gmail.com

AP Cash Centrum Kft
Szolgáltatóknak
Regisztráció

Online pénztárgép bérlése

Szezonális időszakban van csak szüksége online pénztárgépre?

Béreljen online pénztárgépet!

Akciós ár

Értékelés:

Online pénztárgépek bérlése:

Amennyiben most induló, illetve kisebb vállalkozásról van szó, nem szükséges vásárolnia, hiszen online pénztárgép bérlési lehetőséget is kínálunk Önnek!
Pénztárgép bérlést csak szezonális, illetve rövid távú időszakra ajánljuk!
Bérlési ajánlatunknál 6.000Ft+áfa havi bérleti díjjal számolhat, mely jelentősen lecsökkenti kiadásait a pénztárgép vásárláshoz képest.

Kétféle opciót ajánlunk:

1.Nincs kaució: 1.hó 30.000Ft+áfa+10.000Ft+áfa beüzemelési díj, majd 6.000Ft+áfa/hó

2.Kaució:60.000Ft+áfa+10.000Ft+áfa beüzemelési díj, majd 6.000Ft+áfa/hó

A szükséges dokumentumok bemutatásával, illetve a NAV által kibocsátott üzembehelyezési kód segítségével rövid időn belül beüzemeljük online pénztárgépét, melyet cégünk webáruházából is megrendelhet, a gyorsabb kiszolgálás érdekében!

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy csak bérelni szeretne online pénztárgépet vagy nem tudja, hogy melyik lehetőség az Önnek legmegfelelőbb hívja irodánkat, hogy bővebb felvilágosítást kapjon. Érdeklődjön telefonon, egyszeri kifizetésű új gép akciónkról is  061 260 0502 vagy 06 30 409 2633


Online pénztárgép bérléséhez szükséges dokumentumok:

  • aláírási címpéldány
  • cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány (ennek hiányában igazolás)
  • személyi igazolvány
  • NAV-tól kapott üzembehelyezési kód

Az online pénztárgép bérlést kedvező árak mellett veheti igénybe!
Abban az esetben, ha nem szeretne vagy még nem teheti meg, hogy új készüléket vásároljon, érdemes számításba venni azokat a lehetőségeket, melyeket az online pénztárgép bérlés kínál!
Előnye, hogy azok a vállalkozások is hozzáférhetnek, melyek még csak most kezdték meg indulásukat, illetve amelyek nem tudnák biztosítani az új berendezés megvásárlását. Így az online kassza bérbeadása az Ön részére egy kedvező ajánlat lehet. Kedvező havidíjak mellett veheti igénybe a szolgáltatást, amely olyan mintha részletre vásárolna, mégis rövid távon megéri Önnek.  Ajánlatunkban minőségi pénztárgépeket kínálunk, többféle üzleti tevékenységnek és a mindenkori igényeknek megfelelően!
Az online pénztárgépek bérléséhez a NAV által hitelesített készülékeket biztosítjuk, amelyek minden követelménynek megfelelnek és melyek eléréséhez mindössze néhány dokumentumra van szükség! A webáruház által könnyedén intézheti a megrendelést otthonából vagy irodájából, melyhez tanácsadással is szolgálunk igény szerint, hogy megtalálhassa azt a típust, mely a leginkább megfelel az Ön által támasztott elvárásoknak. A funkciókat tekintve is széles a választék, ezért biztos lehet benne, hogy talál olyan készüléket, ami eleget tesz elvárásainak.
A kisebb vállalkozások számára ajánljuk azon kedvező lehetőségeket, melyeket akár időszakosan is igénybe lehet venni, kedvező feltételek mellett. Amennyiben rövidebb időtartamra szeretne online pénztárgép bérlést igényelni, akkor is állnak rendelkezésére, hiszen a nyári, téli, illetve fesztivál szezonra különleges ajánlatokat biztosítunk az érdeklődőknek, akik néhány hétre, hónapra is elérhetik a bérlést. Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Veszprém, Budapest, mindegy, hogy hol szeretné használni online pénztárgépét. Nincs szükség internetre hozzá, hisz ezek a készülékek egy sim kártyán keresztül, mobil adatforgalommal működnek.
Több okból is dönthet úgy, hogy a kényelmesebb megoldást választja és az online pénztárgép bérlése mellett határoz. Ha minőségi ajánlatok érdeklik, hívja irodánkat és a bérlési lehetőség mellett érdeklődjön akciós, új gép ajánlatunk felöl is!