Google ADS

AP CASH CENTRUM KFT | 1102 BUDAPEST HALOM U.16/A. | TEL:+36 1 260 0502 | halompenztargep@gmail.com

AP Cash Centrum Kft
Szolgáltatóknak
Regisztráció

Online pénztárgépek bérlése

Az online pénztárgép bérlést kedvező árak mellett veheti igénybe!
Abban az esetben, ha nem szeretne vagy még nem teheti meg, hogy új készüléket vásároljon, érdemes számításba venni azokat a lehetőségeket, melyeket az online pénztárgép bérlés kínál!
Előnye, hogy azok a vállalkozások is hozzáférhetnek, melyek még csak most kezdték meg indulásukat, illetve amelyek nem tudnák biztosítani az új berendezés megvásárlását. A vissza nem térítendő, kezdő havidíj befizetését követően kedvező havidíjak mellett veheti igénybe a szolgáltatást, amelyhez minőségi pénztárgépeket kínálunk, többféle üzleti tevékenységnek és a mindenkori igényeknek megfelelően!
Az online pénztárgépek bérléséhez a NAV által hitelesített készülékeket biztosítunk, amelyek minden követelménynek megfelelnek és melyek eléréséhez mindössze néhány dokumentumra van szükség! A webáruház által könnyedén intézheti a megrendelést otthonából vagy irodájából, melyhez tanácsadással is szolgálunk igény szerint, hogy megtalálhassa azt a típust, mely a leginkább megfelel az Ön által támasztott elvárásoknak. A funkciókat tekintve is széles a választék, ezért biztos lehet benne, hogy talál olyan készüléket, ami eleget tesz elvárásainak.
A kisebb vállalkozások számára ajánljuk azon kedvező lehetőségeket, melyeket akár időszakosan is igénybe lehet venni, kedvező feltételek mellett. Amennyiben rövidebb időtartamra szeretne online pénztárgép bérlést igényelni, akkor is állnak rendelkezésére, hiszen a nyári, illetve fesztivál szezonra különleges ajánlatokat biztosítunk az érdeklődőknek, akik néhány hétre, hónapra is elérhetik a bérlést.
Több okból is dönthet úgy, hogy a kényelmesebb megoldást választja és az online pénztárgép bérlése mellett határoz. Ha minőségi lehetőségek érdeklik, tekintse meg ajánlatainkat, melyekhez egyszeri díj kifizetése mellett juthat hozzá, alacsony havi bérleti díjakkal!!!