Google ADS

AP CASH CENTRUM KFT | 1102 BUDAPEST HALOM U.16/A. | TEL:+36 1 260 0502 | halompenztargep@gmail.com

AP Cash Centrum Kft
Szolgáltatóknak
Regisztráció

Kampányaink

Kicsit rólunk....

Cégünk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ahol képzett műszerészeinkkel segítjük ügyfeleink munkáját. Ügyfélkörünk mára már elérte a több ezres darabszámot és büszkék vagyunk arra, hogy pozitív visszajelzéseket kapunk tőlük munkánkért. 
Legfőbb profilunk pénztárgépek, mérlegek, programok értékesítése és szervizelése. Kínálatunkban megtalál minden olyan eszközt és szolgáltatást , amelyek megkönnyítik vállalkozása biztonságát, átláthatóságát és könnyen kezelhetőségét mindent, ami a pénztárgépéhez szükséges. 
Szervizünk a NAV által nyilván van tartva, műszerészeink pedig a NAV által kiadott plombanyomóval és műszerész igazolvánnyal rendelkeznek! Sikereinket a munkához való rugalmas, precíz és fáradhatatlan jelzők garantálják!
 
halompenztargep.hu - Minden, ami online pénztárgép!

 


2014. augusztus 25-29-ig a TV2 Édes Élet napi nyereményjátékában vettünk részt, ahol napi nyeremény felajánlásunk egy 16GB-os pendrive volt céges logónkkal és weboldal címünkkel ellátva. 

Az egyik napi nyereményünk megtekinthető itt

Napi nyereményjátékunk egyik nyertese Zsuzsa, akinek nagy örömet okoztunk, hisz nagy hasznát vette elmondása szerint nyereményének, a pendrive-nak.
Vele együtt örülünk, hisz nincs is annál jobb dolog, mint mikor másokat boldoggá tudunk tenni! Ezúton is köszönjük neki játékunkban való részvételét és a fényképet!

2014. szeptember 15-19-ig az M2 híradó előtt leszünk láthatóak egy rövid kis bemutatkozó reklám filmmel, hogy kik is vagyunk mi és mindezt hol tesszük!Smile
https://www.facebook.com/photo.php?v=975639712462828